fredag 29 april 2011

Nytt jobb i mer än bara några timmar

Yes people! Jag har börjat jobba lite granna på H&M, ska hoppa in lite extra någon gång då och då.
Har gått en kassakurs nu i två dagar. Galet mycket att hålla reda på och är helt slut i hjärnan, men det släpper snart. Sjukt kul med så mycket folk !
Imorgon jobbar jag mitt första riktiga pass, spännande! Kommer nog vara supermycket folk eftersom det är vårmarknad och långlördag.
Har även fått två tider nästa vecka. Nice nice! Så nu har jag ett heltidsjobb och ett extrajobb :O
Jobbar 48 timmar nästa vecka. Kan bli lite mycket men det löser vi :)

Ok nog om mig hallå!

Ha bästa helgen! :D Tjo!

Good times Good times!

måndag 25 april 2011

Det är fina grejer det!

Omg, vilken sjukt bra helg!
Myskvällen i Nye i fredags, soft,,,
Lördag; filmhäng hos Vickan... fick träffa Hilda igen wihooo!
Sen kommer vi då till gårdagen. Awesome Daniel bjöd in till övernattning i hans vindskydd vid sjön mitt i skogen!
Först tänkte jag "Självmord!", man kommer frysa ihjäl. Men samtidigt är det så galet mysig med övernattningar så jag tänkte då "What the heck". Packade ner fyra par byxor och fyra par tröjor för att hålla värmen. Dessutom packade jag i en extra sovsäck.
Kom dit vid 22 tiden och grillade i mörkret... det var fint! Trevligt folk! Alla stannade inte för att sova men åtta av hos höll ut! Och jag ångrar mig inte! Det var dessutom inte så kallt, så jag behövde inte ens använda alla kläder.
Det var underbart härligt! Vakna tidigt med solen strålandes mot sjön, massa fågelkvitter och omgiven av fina människor, det är livet!

Däremot är jag ingen person som föredrar att kissa i skogen! Drack inte mkt på hela dagen för att liksom inte behöva gå och kissa ute. Fast det hjälpte inte, haha. Men så farligt är det inte, i vilket fall är det helt klart värt! :D

Ja, en helt underbar helg helt enkelt!
Det är något visst med att sova tillsammans med andra. Man får liksom något band med dem. Det är härligt och borde göras oftare!
(Bilder kommer imorgon eller något)

Hoppas ni alla har haft en underbar påskhelg!

söndag 24 april 2011

Cross your fingers!

Okej håll tummarna för att jag ska slippa frysa ihjäl inatt... Vi ska sova i ett vindskydd i skogen! :O
Ska bli galet och galet mysigt!
Tjing njut av kvällen! :D

fredag 22 april 2011

Nytt jobb för några timmar!

Kom precis hem efter att ha "lunchat" med Samuel & Vickan. (Galet att det faktiskt finns ett place som har god veg.mat i stan!) Väl där stötte vi på Chrisse, Gustav F och och Henke (?) så vi hamnade sen på Donken och köpte glass :) Kändes som en helt awesome sommardag :D

Mm igår skulle jag ha börjar min ledighet klocka 14 tills på tisdag ! Bestämde att jag skulle joina Vickan på hennes lunch så jag gick till H&M efter att jag slutat. Där vart det supermkt att göra och det slutade med att jag jobbade där i tre timmar och städade undan. Det vart Awesome nice! Sjukt kul att jobba med lite nytt och på ett awesome ställe dessutom :)

Yes yes lite solning idag! Sjukt Nice!

Kvällen lär bli hur bra som helst, övernattning i Nye med massa fantastiska människor!

söndag 17 april 2011

Inte ska man sova...

Maan oh man!
Mm har väl cirkus sovit 4 minuter sammanlagt denna natt. Nu är klockan 09.43 och jag inser ju att det är ju ingen idé att lägga sig nu. Så jag tänker ge mig ut och springa!

Gårdagen och natten har varit helt aweeeeesoooome!
Var med i en spökbollsturnering som var Crazy kul! Vårt lag drog upp medelåldern en del kan man säga... Vi hade åldrar mellan 21 och 33 och de andra typ 12 ock 15!
Och vi hade vunnit om det inte hade varit för anledning 1 -> plötslig regeländring! Vi var klara vinnare efter som de som vunnit flest matcher skulle vinna! Det skulle inte bli final eller nått. Men så plötsligt ändras det. Buuuu!
Anledning 2 -> Väl i finalen erkänner sista man på plan i motståndarlaget att han blivit träffad och vi hade vunnit. 4 st domare dömmer detsamma. Men så säger en domare att "Nej du blev inte träffad!" Hm? Inte riktigt rätt va? Haha. Så det slutade med att vi istället kom fyra! Gah!
Haha, men det var helt awesome kul i alla fall :D Crazy Bananas kul!
Tack Daniel, Anders, Chrisse, Victoria och Oskar för ett supernice lag!

Efter pastasallad i kyrkan stack jag hem och duschade. Drog på mig pyjamasen och gjorde mig redo för sängen.
Men då blev det visst Donken häng. Efter velande fram och tillbaka om vi skulle dit eller inte så gjorde vi det och sedan drog vi vidare till Samuel för film vid 1 tiden.
Planen att lägga sig i skaplig tid gick i stöpet kan man säga Haha! Slutade med att Vickan, jag och Samuel spenderade natten i soffan med att pratade en massa. Man kan säga att man var lite trött när man sedan skulle ta sig ur soffan för att Samuel skulle jobba vid 8. Hur sliten jag än var, var det helt klart värt det.
Sjukt mysig kväll/natt/morgon!

tisdag 12 april 2011

Det kan inte vara en slump

Jag har suttit och funderat en del. Hur mycket mening det funnits med saker som har hänt.

Jag börjar för typ 2 och ett halvt år sen. Jag lärde känna superawesome Gustaf PRECIS (bara någon dag) innan Vickan flyttade. Hade jag inte lärt känna honom då hade jag varit helt ensam typ och totalt osocial. Deppat ner totalt, eftersom Victoria och jag aldrig umgicks med någon annan på fritiden! Genom Gustaf lärde jag känna andra lite smått (som senare kommer in i mitt liv). Hade verkligen jättekul! Taaaack Gustaf för dinosaurie frågor och kilovis med godis :P


Jag tror inte att det är en slump att jag bara en liten tid innan han flyttade lärde känna bästa Debbie (som förgyllde tillvaron till max, awesome) och där igenom kom jag närmare finaste Hilda <3! Är så GLAD att jag lärt känna dig!
Nej jag köper inte att det är en slump att jag genom Hilda lärde känna Nyegänget. Framför allt bästa Anders, som pushade mig till att hänga med till Nye.


Men nja jag var ändå lite för blyg för att hänga på, eftersom jag inte kände någon tjej där.
Men så får jag en praktikant, skönaste Moa som av händelse råkar vara en utav de från Nye. Nej det är ingen slump.
För då till slut hängde jag med till Nye och lärde känna massa awesome personer.
Och jag tror inte det är en slump att jag lagom till sommaren, då Vickan kom hem, hade ett helt underbart gäng att hänga med.
Hade vi inte haft dem hade Victoria blivit mega super duper depp av att senare få reda på att hon måste stanna i Sverige.
Jag tror att det finns en mening med att Victoria fick stanna (jag är ledsen Victoria :P) för det gav mig en chans att faktiskt komma ihåg vem jag är. Att jag faktiskt är rätt kul Haha! Victoria är ungefär bästa personen ever och så kul som jag har med henne finns bara inte. Det må vara ego att faktiskt känna glädje att du fick stanna men det gör jag. För jag tror det fanns en mening med det. Jag vet det.

Jag tror inte att det är en slump att vi har börjat hänga med finaste Samuel som verkligen gör tillvaron helt awesome för folk runt omkring honom och som även gjort att Victoria fått lite utav det "hänget" hon saknar från USA.


Daniel, Chrisse, David W, Gustav:orna, Ida, okej jag ska inte skriva fler för risken är att jag glömmer en massa.

Nej kära vänner jag tror inte att det är en slump!
Jag är så sjukt tacksam för var och en av er! Ni anar inte hur perfekt ni kommit in i mitt liv och jag tror ni alla var satta där av en mening. Ja det tror jag.
Ni är underbara och har större betydelse än vad ni kanske tror :)


Så tack alla för massa underbara stunder med er och ser fram emot massa fler :D!

Mys/awesome faktorn var hög!

Igår vart det första grillning för året för min del!
Grillade på Samuels "bakgård" och det var riktigt nice!
Blev en helt awesome bra dag igår!
Började med en tidig springtur med mamma sedan en liten stund i solen. Awesome!
Sen hem till Awesome Samuel. Några timmar och några hesa röster senare bar det av hemmåt.
Senare till Donken för att träffa bästa personerna!


Sjukt mysig och kul dag!

fredag 8 april 2011

Yay! Det är heeeeelg! :D



Har varit en varierande vecka på jobbet med alldeles lagom mycket att göra. Det har funnit saker att göra hela tiden så jag har inte haft någon paus men inte heller behövs stressa ihjäl mig. Det gillar vi!
Förrutom en stund idag då allt kom på samma gång. Men men det är fredag och det är okej. I'm happy as a clam.... och ganska trött.

Ha en kanoners helg! Stay positive! :D

torsdag 7 april 2011

Inget att skriva här

Mm i lördagskväll var jag hemma själv för en gång skull. Somnade i soffan vid typ 20.30, vaknade igen vid 21.30 och sov sen inte så bra på hela natten förståss.
Men men det var nödvändigt att vara hemma ibland.

I söndags failade träningen totalt. Skulle sprungit milenplus igen men efter typ 2 km var jag död! Haha. Kan bero på att jag var lite sjuk förra veckan.
Men vi gick i alla fall i 50 minuter och cyklade typ 6 km så äh det var ju bra det :P

Mm igår kväll drog jag på mig min pyjamas och en Ica-tröja (yes you heard me Ica-tröja inte Hemmakväll :P) och tänkte gå och lägga mig tidigt. Men Så sms:ar Samuel, före detta ägaren till denna Ica-tröja, vid 22 tiden och bjuder hem till/på film. Said and done, åkte dit och kollade på en riktigt nice film. Kommer inte alls ihåg vad den heter nu men.

Vaknade trött och kände mig lite lite stressade eftersom jag skulle möta några kamerasnubbar på Jobbet vid 9 tiden. Jag går ut till cykeln vid halv nio och inser att det är punktering! Noooo! Letar efter nycklar till pappas cykel utan lycka.
Så det blev en SNABB promenad ner till stan istället. Och jag var där typ 50 minuter innan de kom i alla fall haha.
Jag har som sagt aldrig varit försenad till nåt, bara väldigt för tidig. Gäller ju att va ute i god tid liksom.

Och nu håller vi tummarna för lite saker okej!
Och så älskar vi solen och glada mänskor! :D

söndag 3 april 2011

Ny Cover!



New Cover!
Keyboard & Vocals: Ninnie
Guitar & Vocals: Victoria

lördag 2 april 2011

22 år då va! crazzzzy! Tack för en awesome dag!


 Yes! Igår 1 April blev jag hela 22 år gammal!
Har varit hemma från jobbet det mesta denna vecka... Muppig hals och superillamående!
Men firade min födelsedag genom att va tillbaka på jobbet!
Fick en glad överraskning med blomstertelegram från Eni och Magge! Så gulligt av dem! :D Fick även presentkort på bio av en vän, nice nice! :) Thank you.
Kom hem och firades av päronen!
Åkte till Nye och grattades med Marabou Apelsinkrokant YUMMY ! Fick sedan En helt Asfet Ballonghög och såpbubblor! Helt sjukt nice! TACK! :D



Sist men verkligen inte minst, Victorias present till mig. Toy Story mugg, tallrik och skål AWESOME! Och två skumgummi svärd för att vi inte längre vill slå halvt ihjäl varandra med plastsvärden Haha!
Dessutom fick jag gratulationssången utförd av hela underbara Nyegänget!

Tack så jättemkt allihopa! Ni är bääääst!