tisdag 9 november 2010

Scary day

Mm igår var en utav mina värsta dagar. Fast nej egentligen inte kanske, beror på hur man ser det. Men den blev inte alls som jag tänkt mig i alla fall.
Ska inte berätta mycket om det men det involverar rån och polisförhör (inte så allvarligt som det låter). Det har resulterat i att jag har varit rädd i stort sett hela dagen på jobbet (gick över framåt eftermiddagen). Har även lett till att Älskar alla personer, som jag vet vilka de är, mer än någonsin Haha. Alla kära stamkunder har varit så gulliga mot mig idag, de är för söta.
Har känts knäppt men det kunde ju varit SÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket värre. Fortfarande lite orolig i kroppen fastän det inte var så farligt och killen åkte ju fast senare under dagen.
Och tur att man har underbara vänner som hälsade på mig under dagen <3 och stort tack till väktaren som gjorde ett helbra jobb!

Mm idag går jag och lägger mig tidigare för imon drar jag, Vickan och våra mödrar till Ullared. Tjoslioo


Translation:
Yesterday was one of the worst days of my life so far. No, maybe not, but still very unpleasant!
I'm not gonna say very much about it. But it involves robbery and talking to the police like a million times!
This has led to that I've been scared almost the entire day at work but also it has made me love every person I know more than ever! Haha.
Everything feels a bit weird but it could have been sooooooo MUCH worse. My body is still kind of shaky though.
Luckily I have the most wonderful friends that came to visit me during the day <3 and  a BIG thank you to the man from securitas who did an incredible job!

Anyway, going to bed early tonight since Victoria, me and our mothers are going to Ullared tomorrow... Nicenice

2 kommentarer:

Emelie sa...

ÅH vilken underbar bild!!

berbres sa...

Sånt där är aldrig ok. Hoppas att ni får stå länge i kö imorn! Svejs