fredag 5 november 2010

Flytt fältet

Jaha...
Vi håller på och gör om vårt badrum.Så ja vi har inte kunnat använda vår toalett så det har varit väldigt bökigt att på hemma...
Jag valde att fly fältet och bosätta mig i farmors för tillfället tomma lägenhet.
Så ja de senaste dagarna har jag bott i egen lägenhet wiiiihooo
Dock är det som att leva i en lägenhet för 15 år sen. Jag har varken haft dvd, micro eller internet. GALET!
Jag kokade gröt på spisen! på spisen. Ställde mig och kollade på den och bara What!? Vad är detta? Nejdå så allvarligt var det inte. Den blev riktigt god och jag vet faktiskt hur man använder en spis ^^

Så ja det har varit trevligt men har nu lite ont i nacken efter bäddsoffan men det är det värt.

Mm onsdagen och torsdagen har varit helt fullt upp på jobbet. Ingen paus här inte! Och det är sååååå skönt! Godisleveransen vägde hur mkt som helst och snacka ha träningsvärk i två dagar efter. NICE!

Har börjat skriva en dröm dagbok. Drömde en nice dröm inatt och som tur var hade jag papper och penna i närheten av soffan så när jag vaknade mitt i natten skrev jag stöd ord i mörkret. Svårt att tyda på morgonen Haha. Och det var tur att jag skrivit lite för annars hade jag inte kommit ihåg! Jag fattade knappt själv vad jag menade men sen väcktes det till liv. Inte en chans att jag kommit ihåg något utan det.
Ja dagboken har fyllts med en del och det gillar vi!
Tänkte om man kanske kunde se nått mönster i drömmarna liksom.

Igår kväll var det idol häng ute på landet, sen Donken häng såklart! Alltid kul!
Får se vad som händer ikväll.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Translation:
We're redoing our bathroom at the moment. We haven't been able to use shower nor the wc in the last few days.
I chose to move in to my Grandma's apartment this week (shes in Stockholm): So I've been having my own apartment the last few days. Wohoo!
But its like living alone 15 years ago. There's no micro, no DVD, no computer or internet!
I were suppose to make my oatmeal in the micro-oven as I always do, but oh no. I just stared at the stove and like: WHAT?! What's this?
No, I'm just kidding. I do know how to use a stove Haha. And the oatmeal got all yummy!

Its been nice!

Wednesday and Thursday was crazy stressful! No breaks what so ever! and it's been sooooo nice!
And my muscles has been super sore for two days now from carrying a lot of heavy stuff.. Nice nice!

So I've started writing this dream diary. I dream a lot and thought it could be a good idea to just write all of them down.
I had a funny dream last night and I woke in the middle of the night and luckily I had paper and pen right beside me so I wrote some things down in complete darkness (I could hardly tell what I had been writing the morning after haha) to remember it. And that was super lucky! Cause I so wouldn't have remembered it other wise. 

A couple of dreams  has now been written down and it's awesome! I'm thinking that maybe you can see some kind of pattern or something later on.


Have a nice day!

1 kommentar:

berbres sa...

HAHA KUL! Har också en sån bok, fast det är ett anteckningsblock.. och jag skriver inte utan jag målar det jag drömmer. Sjukt kul att se sen tänker jag! Var länge sen jag uppdaterade den.. Ska nog satsa på att drömma någonting i natt.