tisdag 18 januari 2011

...

Yes yes!
Idag blev det träning igen. Tror jag. Min energi svek mig sakta men säkert innan vi satte igång och det blev lite i alla fall!

Förövrigt hatar jag att se dig ledsen! Blääääää på det! :'(
HATAR att det blev så här! (Är förstås även glad för min del att du stannar but it totally doesn't matter in this case)
Vi får göra det bästa av situationen och göra massa skoj!!

Idag fick jag två flaskor provsmak av den Nya Ramlösa som kommer komma om några Veckor (Fördel när man jobbar i butik). Ramlösa Svarta vinbär, och nej det var ingen hit. Eller kanske om man gillar svara vinbär förståss, för den smakar verkligen som de smakar.

Blev jag dessutom superglad när jag kom till jobbet och en i personalen hade gjort irodning på lagret. SUPERfint! Har velat hinna med det jättelänge och bara shit vart ska jag börja? Kom dit och väntade mig inte att de skulle vara så fint! TACK!! Helt underbart!

3 kommentarer:

berbres sa...

Tänk om det inte smakade som det smakade utan smakade som något annat.. vilken grej det skulle vara. Man köper en fanta exotic och det smakar fanta lemon.. det hände mig en gång. I wasn't amused.

Victoria sa...

<3
och blä för ramlösan haha.. fy tusan

berbres sa...

Weeei! Eller.. Neeeei!:( jag tror inte att jag får ta den. Tänk om det kommer hit en gammal tant som måste åka runt lite:/ Jag kan ta med mig en fin stol istället!! Men jag äger ingen sån. Jag äger ingen bil heller:( Jag äger inte ens en iphone4. Men det löser sig!

Ska helt klart göra det nästa gång!>:< Jag var mer törstig än smart så den tog slut innan jag fick idéerna. Jag tänkte stämma Haribo förut för att jag fick en extra gul godis i en påse med colanappar, jag hade inte öppnat påsen när jag såg det! Dock hade jag inte så ståliga bollar att jag gjorde det. Mes.

Jag gillar långa kommentarer.