fredag 22 juli 2011

Kan inte förstår hur underbart!

Ja, förra lördagen var det medeltidsbröllop och jag kan inte med ord beskriva hur himla fint det var! Det var sådan sjukt bra stämning bland alla och man bara wow! Placet de byggt upp gick inte att klaga på för fem öre! Här sprang även hundar, fåglar (flög), grisar och får lösa. Får som kissade bredvid matbordet skulle kunna tänkas förstöra men oh no det var liksom så det skulle vara på något sätt!
Att dessutom var två personer som jag tycker oerhört mycket om som gifte sig gör ju det hela helt crazy bananas underbart!
Tack så hemskt mycket för att jag fick komma och delta!Fredag morgonen innan bestämde jag mig för att skriva en låt till brudparet! Slängde ihop lite text och Seeeent på kvällen satt Anders, jag och vickan igång med att öva.
Bortsett från att det i stort bara var min mikrofon som funkade, att jag var så nervös så min röst skakade och glömde lite text så gick det bra!  Ja, tror inte vi lyckades förstöra en helt oförglömlig kväll!En massa Lycka till Ida & Daniel! Ni är underbara!

1 kommentar:

berbres sa...

Det verkar som att de fick till det bra. Gött att folk gifter sig och så!