måndag 9 augusti 2010

Som att kissa på sig!

Tjapp!
Mm, sen jag skrev sist har det blivit lite volleyboll :D Men inte så mkt med tanke på vädret.

Ja, det har varit dagstripper, till oskarhamn o västervik. Nice.
Mer har jag nog inte gjort, men what ever. har spenderat tid med Vickan så då spelar det ingen roll vad jag gör :D (allthough it hurts to see u suffer hun :( )

Mm, i fredags drog jag iväg till örebro o Frizon festivalen... Psyko nice!
Var där till söndag morgon.
Bra musik och supernice sällskap :)
Nu är jag sjuuukt trött, det bli ju rätt sent när man är på festival.
Plus att min käkar svullnade igen! yay! not! och det gjorde lite ont denna gång :(
Ah well, ska börja ett lite hälsosammare liv nu!
Började med att inte komma en och en halv timma tidigare till jobbet. OCh istället ta det kanonlugnt och promenera till jobbet. känns asnice!

Och igår lärde jag upp Vickan på jobbet. Synd att man inte alltid är två när man jobbar.. är så mkt trevligare och tiden går sjukt snabbt.

Anyway idag skulle jag röntga käkarna, det gick nice. ÄLskar att ta sprutor HAha!
Kul känsla att spruta in kontrastvätska, känns exakt som man kissar på sig. Jag var övertygad om att jag gjort det men icke, det var visst så det skulle kännas. Haha! tur det!

Anyway blev klar till klockan 16 o ville börja jobba igen. Men efter typ 30 min så svartnade det för ögonen, höll på att spy och ansiktet blev asvarmt och jag va sjuukt nära på att svimma. Samtidigt hade jag en kund.

Ringde till päronen o sa att de måste komma ner o kolla så jag inte svimmar, för jag ville inte be nån annan jobba. MEn sen insåg jag att jag inte kunde jobba när jag kollade mig i spegeln, kritvita läppar och supervit i facet. När mamma kom till jobbet blev jag lite bättre och då hade jag även fått tag i en vänlig medarbetare som hoppade in för mig :)

Snacka om att inte bryta regler på jobbet, när jag typ nästan svimmande och satte mig på golvet sa jag till mamma att hon inte fick komma bakom kassan HAHA! Då blev hon lite smått irriterad på mig Haha! Men regler är regler HAha!

Ah well Ha det nice!

2 kommentarer:

glasruta sa...

hihi du är så söt gumman! och ni verkar ha haft det jättebra på frizon!

Farah. sa...

really nice picture! xx from paris