tisdag 1 mars 2011

Said and done

Ja då var rättegången avklarad. Vet inte än hur den gick eller så men.
Sjukligt nervös var jag!
Men men det gick bra. Nerverna pallade ^^
Knäppt att se gärningsmannen igen. Liksom ska man säga "Hej, kul och se dig igen" eller "Tack för senast!".
Ah well hoppas att jag nu efter rättegången kommer sluta vara så himla rädd hela tiden när jag jobbar. Eller jag är inte rädd hela tiden, men ofta. Superjobbigt ibland. Känns jättetöntigt dessutom eftersom det inte var sååå farligt men kan inte hjälpa det. Det har öppnat mina sinnen för vad som kan hända liksom. Men har ju även lärt mig att vara superuppmärksam på personer. Jag har dessutom lärt mig att jag får ont i tungan när jag blir rädd haha, det sticker liksom en massa i den!
Jag måste även säga att jag tycker synd om gärningsmannen, han har ju kommit på helt fel banor. Hoppas han lär sig något av det och att allt löser sig till det bästa för honom. 

Mm, var ju inte jättebra att jag missade jobbet idag heller. Det är så SJUKT mycket att göra. Galet! Hinner eller orkar verkligen inte med det just nu. Men det avtar väl snart förhoppningsvis. Tar varken lunchrast eller övriga raster så det tjänar jag ju tid på i alla fall. Men hungrig och trött är jag i alla fall när jag kommer hem Haha, that's for sure. Och hårt jobb gillar vi ändå! Yes jag ser det på den positiva sidan!
Sandra var till stor hjälp idag dessutom, tack till henne :)

Tänkte träna när jag kom hem men la mig i soffan för att vila en liten liten stund, men somnade visst i en timma Haha! Sen åkte jag ner på stan och fikade med Victoria! Myyyys!

Nu sitter jag med en kopp yoghurt och kollar på Friends! Det är också myyys!

1 kommentar:

Anonym sa...

det var ju bra att det gick bra i allafall.
hoppas du får en bra kväll och kan ta det lungt.från alex a.k.a pratkvarnen hehe