fredag 4 mars 2011

Kids or no kids?

Alltså jag är nu 22 (SNART, förlåt Victoria), min syster är 24 och ska ploppa ut en unge i April (sjutk kul förövrigt) och jag bara känner såhär "Shit vad långt ifrån det stadiet jag är"!
Vi har alltid varit sjukt olika i detta. Min syster har i stort sett varit redo att bli mamma sen hon föddes typ Haha.

Jag bor liksom fortfarnade hemma, har inte haft en pojkvän sen jag gick i sexan, jag dejtar inte, är inte kär i någon. Jag skulle aldrig någonsin klara av att ta hand om en unge. Jag varken vill, har tid eller ork eller vet hur man gör.
Efter att ha jobbat på Hemmakväll märker man hur energikrävande småbarn kan vara liksom! De bara springer runt och gapar och skriker på föräldrar och allt.
Har haft en rad gravida vänner omkring mig det senaste som inte mått på topp precis och det skrämmer mig. Nej, just nu är jag i en fas då jag INTE vill ha kids!
Jag har ju själv fortfarande bebisfasoner för mig.

MEN så tror jag verkligen att allt detta förändras när man väl träffar någon och när det väl är ens eget barn.
Kanske behöver jag bara växa till mig lite? Kanske är det bara en fas? Kanske är bajset, spyan och skrikandet en del av charmen? Mm, det kan nog förändras det där.
Jag är ju trots allt bara 22 år (snart).

Och visst barn är ändå sjukt söta ändå! Syster yster kan jag låna din unge lite då och då och öva på?


(Någon mer som är 22 + och befinner sig eller har befunnit sig i denna fas?)

3 kommentarer:

Anonym sa...

den fasen har jag befunit mig minst tio gånger om dan sen mina syskon barn födes så jag vet hur du känner dig ända skilnaden är att jag inte tycker dom är söta i den fas dom finner sig i nu

från alex segerblom

Sandra sa...

Hihi.. klart du får låna den, anytime ;) Åh som sagt, du är inte så gammal än.. Så du har ju fortfarande en massa tid kvar åh klura åh bli redo för de.. De är ju inte så jätte många utav mina vänner som har barn än heller åh då är dom över 24 en del! Men du behöver ju inte vänta tills du är 40 eller 50 ;)<3<3

berbres sa...

Det där löser sig nog ska du se. Men om du inte vill ha barn än, så försök att inte bli gravid. Har hört att det kan bildas barn i kroppen som gör att man föder dem efter 9 månader typ. Bara sådär så att du vet.

Titta på Friends istället. Det funkar alltid.