tisdag 2 april 2013

Happy Birthday indeed

Jepp förra veckan jobbade jag över 100% och var dessutom förkyld som en gnu. Men what the heck liksom, varför vara hemma o tycka synd om sig själv när man kan jobba och tänka på annat än att vara sjuk :-D veckan gick trots långpass snabbt som tusan! Hade två fina pass på golvet i helgen! Oh yeah!

Denna veckan började även med att jag gick in på mitt 25 år (fyllde 24). Hade en awesome dag! Fick träfffa underbara Victoria (bara det hade räckt som firande av födelsedag), fick tårta av världens finaste syster och fick typ hela dagen med Samuel! Som dessutom gav värsta presenten! Alltså värsta bra presenten haha. Så nu ska jag helt enkelt ta tag i musiken, för nu har jag möjligheten att utvecklas och göra bra inspelningar. Dock gör der ju inte mig bättre men jag ska i alla fall försöka lite mer :-) får väl ta presenten som en komplimang att jag borde sjunga mer  :s :-) Han är bäst!
Tänk om Ninnie som tio åring vetat att hon skulle få detta,hon hade dött av lycka! Haha!

Henrik på jobbet hade dessutom fixade awesome personliga presenten! Sjukt kul och snäll han är! Willys personalen är bäst!

Idag är det tisdag, det är sol. Jag ska hämta kompressionstightsen och sen jobba! Det är fint!
Inga kommentarer: