tisdag 12 april 2011

Det kan inte vara en slump

Jag har suttit och funderat en del. Hur mycket mening det funnits med saker som har hänt.

Jag börjar för typ 2 och ett halvt år sen. Jag lärde känna superawesome Gustaf PRECIS (bara någon dag) innan Vickan flyttade. Hade jag inte lärt känna honom då hade jag varit helt ensam typ och totalt osocial. Deppat ner totalt, eftersom Victoria och jag aldrig umgicks med någon annan på fritiden! Genom Gustaf lärde jag känna andra lite smått (som senare kommer in i mitt liv). Hade verkligen jättekul! Taaaack Gustaf för dinosaurie frågor och kilovis med godis :P


Jag tror inte att det är en slump att jag bara en liten tid innan han flyttade lärde känna bästa Debbie (som förgyllde tillvaron till max, awesome) och där igenom kom jag närmare finaste Hilda <3! Är så GLAD att jag lärt känna dig!
Nej jag köper inte att det är en slump att jag genom Hilda lärde känna Nyegänget. Framför allt bästa Anders, som pushade mig till att hänga med till Nye.


Men nja jag var ändå lite för blyg för att hänga på, eftersom jag inte kände någon tjej där.
Men så får jag en praktikant, skönaste Moa som av händelse råkar vara en utav de från Nye. Nej det är ingen slump.
För då till slut hängde jag med till Nye och lärde känna massa awesome personer.
Och jag tror inte det är en slump att jag lagom till sommaren, då Vickan kom hem, hade ett helt underbart gäng att hänga med.
Hade vi inte haft dem hade Victoria blivit mega super duper depp av att senare få reda på att hon måste stanna i Sverige.
Jag tror att det finns en mening med att Victoria fick stanna (jag är ledsen Victoria :P) för det gav mig en chans att faktiskt komma ihåg vem jag är. Att jag faktiskt är rätt kul Haha! Victoria är ungefär bästa personen ever och så kul som jag har med henne finns bara inte. Det må vara ego att faktiskt känna glädje att du fick stanna men det gör jag. För jag tror det fanns en mening med det. Jag vet det.

Jag tror inte att det är en slump att vi har börjat hänga med finaste Samuel som verkligen gör tillvaron helt awesome för folk runt omkring honom och som även gjort att Victoria fått lite utav det "hänget" hon saknar från USA.


Daniel, Chrisse, David W, Gustav:orna, Ida, okej jag ska inte skriva fler för risken är att jag glömmer en massa.

Nej kära vänner jag tror inte att det är en slump!
Jag är så sjukt tacksam för var och en av er! Ni anar inte hur perfekt ni kommit in i mitt liv och jag tror ni alla var satta där av en mening. Ja det tror jag.
Ni är underbara och har större betydelse än vad ni kanske tror :)


Så tack alla för massa underbara stunder med er och ser fram emot massa fler :D!

6 kommentarer:

alex segerblom sa...

sounds like you'r gonna die or something

berbres sa...

Galet gott.

Victoria sa...

<3

Sandra sa...

Det var fint skrivet syster <3

Anonym sa...

Du är värd det bästa i livet.
Love you!!! Mamma.

debbie sa...

du är lycka vännen!!! sååå glad att jag har dej! <3