söndag 17 april 2011

Inte ska man sova...

Maan oh man!
Mm har väl cirkus sovit 4 minuter sammanlagt denna natt. Nu är klockan 09.43 och jag inser ju att det är ju ingen idé att lägga sig nu. Så jag tänker ge mig ut och springa!

Gårdagen och natten har varit helt aweeeeesoooome!
Var med i en spökbollsturnering som var Crazy kul! Vårt lag drog upp medelåldern en del kan man säga... Vi hade åldrar mellan 21 och 33 och de andra typ 12 ock 15!
Och vi hade vunnit om det inte hade varit för anledning 1 -> plötslig regeländring! Vi var klara vinnare efter som de som vunnit flest matcher skulle vinna! Det skulle inte bli final eller nått. Men så plötsligt ändras det. Buuuu!
Anledning 2 -> Väl i finalen erkänner sista man på plan i motståndarlaget att han blivit träffad och vi hade vunnit. 4 st domare dömmer detsamma. Men så säger en domare att "Nej du blev inte träffad!" Hm? Inte riktigt rätt va? Haha. Så det slutade med att vi istället kom fyra! Gah!
Haha, men det var helt awesome kul i alla fall :D Crazy Bananas kul!
Tack Daniel, Anders, Chrisse, Victoria och Oskar för ett supernice lag!

Efter pastasallad i kyrkan stack jag hem och duschade. Drog på mig pyjamasen och gjorde mig redo för sängen.
Men då blev det visst Donken häng. Efter velande fram och tillbaka om vi skulle dit eller inte så gjorde vi det och sedan drog vi vidare till Samuel för film vid 1 tiden.
Planen att lägga sig i skaplig tid gick i stöpet kan man säga Haha! Slutade med att Vickan, jag och Samuel spenderade natten i soffan med att pratade en massa. Man kan säga att man var lite trött när man sedan skulle ta sig ur soffan för att Samuel skulle jobba vid 8. Hur sliten jag än var, var det helt klart värt det.
Sjukt mysig kväll/natt/morgon!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså helt seriöst, kommer dröja till nästa år när vi fått vår revansch innan ja kommer över detta... ;) Go Team Hemmakväll!!!

berbres sa...

Fantastiskt kul att höra att någon gjorde något vettigt i helgen! Nödvändiga onödiga samtal hela nätter är någonting man borde lägga mer tid på liksom.

Victoria sa...

sv: haha sant. dock hade du mkt finare beskrivning, eftersom ja itne orkade skriva det hehe... ja borde länkat till dig :P